2024. április 22. | Csilla
-3° calendar-image
csiszolatlan-gyemantok-1767
Csiszolatlan gyémántok
mesterprogram
papirgyujtes-1766
Papírgyűjtés
beszámoló
foci-diakolimpia
Foci diákolimpia
eredmény
utazasi-kedvezmenyek
Utazási kedvezmények
tájékoztatás
arany-janos-magyarverseny-titok-
Arany János magyarverseny /TITOK/
országos döntő, Budapest
viz-vilagnapja-1761
Víz világnapja
vetélkedő
hatartalanul
Határtalanul
beszámoló
husveti-szunet
Húsvéti szünet
információk
zrinyi-matematika-1756
Zrínyi matematika
eredmény
beporzok-napja
Beporzók napja
beszámoló
faultetes-1753
Faültetés
képek
felolvaso-maraton-1751
Felolvasó maraton
beszámoló
papirgyujtes-1750
Papírgyűjtés
információk
angol-verseny-1747
Angol verseny
eredmények
street-football
Street football
bemutató
teluzes-1744
Télűzés
képek
madaretetes-1741
Madáretetés
tájékoztatás
rajzpalyazat-1740
Rajzpályázat
eredmények
kazinczy-verseny-1739
Kazinczy verseny
beszámoló
kazinczy-verseny
Kazinczy verseny
eredmények
szeresd-a-foldet-1737
Szeresd a Földet
eredmények
tajekoztatas-1735
Tájékoztatás
Érkezés-távozás változás
bolyai-verseny
Bólyai Verseny
eredmények

TKDM

Létrehozva: 2020. május 25.

15. intézkedés


Tisztelt szülők!

 

A tanév végéhez közeledve számot kell vetnünk a tanulók előmenetelével, és meg kell állapítanunk az év végi osztályzatukat. A pedagógusok ezt a különleges helyzetre való tekintettel a legkörültekintőbb módon fogják végrehajtani, bár a tanulók többsége esetében ez nem fog nehézséget okozni, mert március 16. után is az előző hónapokban megszokott hozzáállással dolgoztak, sőt jónéhányan még felül is tudták azt múlni.

 

Akadnak azonban olyanok, akik többszöri jelzésünk, kérésünk (és a családsegítő szolgálat közreműködése) ellenére sem mutattak fel megfelelő teljesítményt, és rengeteg hiányosságuk miatt, a legnagyobb jóindulatunk ellenére is bukásra vagy legalább két jeggyel rosszabbra állnak, mint a félévi osztályzatuk. Számukra pedagógusaink a hátralévő három hétben lehetőséget kívánnak biztosítani a javításra. Ez azonban csak akkor következhet be, ha a tanulók a pedagógusok kérésének maradéktalanul eleget tesznek, a kijelölt feladatokat elvégzik, és számukra azokat határidőre eljuttatják. E tanulókat a kollégák célzottan meg fogják keresni (KRÉTA, email, telefon vagy messenger), és tisztázni fogják velük a követelményeket. Kérem e tanulók és szüleik együttműködését.

 

A kormány legfrissebb rendelete szerint tanév végéig marad a tantermen kívüli, digitális munkarend, tehát a tananyag kiadása és számonkérése továbbra is digitális formában fog zajlani. Továbbra is lehetőség van arra, hogy az iskolában a tanulók számára ügyeletet biztosítunk, a megfelelő óvintézkedések betartása mellett. Kérjük, hogy ezt az igényt előző nap 16:00-ig jelezzék.

 

A rendelet az utolsó két hétben azt is lehetővé teszi, hogy ha a pedagógusok vállalják, és a tanulók/szülők igénylik, napközi, szakkör, sportfoglalkozás, egyéni vagy csoportos felzárkóztató foglalkozás, fejlesztőfoglalkozás, egyéni vagy csoportos tehetségfejlesztő foglalkozás is tartható. Kollégáink áttekintik, hogy osztályaiktól és tantárgyaiktól függően milyen fent említett foglalkozások megtartását vállalják, és erről tanulócsoportjaikat értesíteni fogják. Az ez alapján beérkező igényeket összesítjük, és az utolsó két hét munkarendjét ezzel kiegészítjük. Kérem, hogy a pedagógusok ilyen tárgyú felhívására mielőbb reagáljanak. Ugyanakkor kérem, azt is vegyék figyelembe, hogy ez a kollégák részéről önkéntes, erre ők nem kötelezhetők.

 

Ballagásra és tanévzárásra idén a szokásos időpontban és formában nem fog sor kerülni. Ha lehetőség nyílik rá, a ballagást augusztus végén szeretnénk megrendezni, az évzárást és bizonyítványosztást pedig június 15. után osztályonként zártkörűen, előre megadott beosztás szerint fogjuk lebonyolítani, melyről időben fogunk értesítést küldeni.

 

A nyári ügyeletek, napközik és az imókői táboron kívüli egyéb táborok tartásáról később születik intézkedés, addig szíves türelmüket kérjük.

 

A hátra lévő három héthez kitartást kívánok, vigyázzanak magukra!

 

Üdvözlettel:
Rázsi Botond Miklós
tagintézmény-vezető
Egri Balassi Bálint Általános Iskola
Tinódi Sebestyén Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolája
+36 20 9739846
razsi.botond@tinodi-eger.hu
facebook.com/botond.razsi

< Vissza