2024. április 22. | Csilla
-3° calendar-image
csiszolatlan-gyemantok-1767
Csiszolatlan gyémántok
mesterprogram
papirgyujtes-1766
Papírgyűjtés
beszámoló
foci-diakolimpia
Foci diákolimpia
eredmény
utazasi-kedvezmenyek
Utazási kedvezmények
tájékoztatás
arany-janos-magyarverseny-titok-
Arany János magyarverseny /TITOK/
országos döntő, Budapest
viz-vilagnapja-1761
Víz világnapja
vetélkedő
hatartalanul
Határtalanul
beszámoló
husveti-szunet
Húsvéti szünet
információk
zrinyi-matematika-1756
Zrínyi matematika
eredmény
beporzok-napja
Beporzók napja
beszámoló
faultetes-1753
Faültetés
képek
felolvaso-maraton-1751
Felolvasó maraton
beszámoló
papirgyujtes-1750
Papírgyűjtés
információk
angol-verseny-1747
Angol verseny
eredmények
street-football
Street football
bemutató
teluzes-1744
Télűzés
képek
madaretetes-1741
Madáretetés
tájékoztatás
rajzpalyazat-1740
Rajzpályázat
eredmények
kazinczy-verseny-1739
Kazinczy verseny
beszámoló
kazinczy-verseny
Kazinczy verseny
eredmények
szeresd-a-foldet-1737
Szeresd a Földet
eredmények
tajekoztatas-1735
Tájékoztatás
Érkezés-távozás változás
bolyai-verseny
Bólyai Verseny
eredmények

TKDM

Létrehozva: 2020. március 30.

13. intézkedés


Tisztelt szülők!

 

A most következő levelem nem minden részlete vonatkozik mindenkire, de kérem, hogy tájékozódásul a teljes levelet olvassák el!

 

Ma (márc. 30. hétfő) délig kb. 50 főre tehető azoknak a tanulóknak a száma, akik (a március 27-én kelt, TKDM 12. tárgyú levelemben foglaltak ellenére) az elmúlt két hétben továbbra sem reagáltak, nem küldtek vissza semmilyen feladatot legalább egy tantárgyból, digitálisan vagy papír alapon.

 

Nyomatékosan ismételten felhívom a figyelmüket arra, hogy a tanítás nem szünetel, csak másfajta, úgynevezett tantermen kívüli, digitális munkarendben dolgozunk, amelyben ugyanúgy elvárt a tanulói munka, mint eddig, csak ezúttal főleg digitális formában. Arra is emlékeztetem Önöket, hogy akinek gondot okoz a tanmenet digitális úton való követése, teljesítése, az kérheti papír alapon is tanulnivalót (ezt jelenleg 4(!) tanuló igényli).

 

A türelmi idő ez ügyben sajnos lejárt, ezért kérem, hogy az érintett tanulók az eddig elhanyagolt tantárgyakból kezdjék meg a munkát! Akinek elmaradása van, a jövő héten kezdődő tavaszi szünet végéig (ápr. 14.) pótolja!

 

Azért, hogy lássuk, az érintettek bekapcsolódnak-e a munkarendbe, kérem, hogy április 1. szerda 10:00-ig a csatolt fájlban található email-címeken vegyék fel a kapcsolatot az adott pedagógusokkal, és jelezzék számukra, hogy a tavaszi szünet végéig pótolni fogják elmaradásaikat! Azokkal a tanulókkal kapcsolatban, akik ezt szerda 10:00-ig nem teszik meg, a családsegítő szolgálat és a gyámhivatal felé jelzéssel kell élnem az iskolai teendők elhanyagolása miatt!

 

Számos kolléga már eddig is értékelte az otthon elvégzett és visszaküldött munkát érdemjeggyel, amit innentől kezdve általánossá kívánunk tenni, vagyis (a különböző formában íratott felmérők, tesztek, dolgozatok mellett) a heti feladatok visszaküldött megoldásaira is lehet osztályzatot kapni. Ez egyszersmind azt is jelenti, hogy ha a tanulást elhanyagoló tanulók a tavaszi szünet végéig nem pótolják eddigi hiányosságaikat, az adott órákat visszamenőleg igazolatlannak fogjuk tekinteni, és az órai munkát elégtelennel fogjuk értékelni, illetve a tavaszi szünet után már folytatólagosan így járunk el.

 

Kérjük továbbá, hogy minden tanuló hetente egyszer "jelentkezzen" osztályfőnökénél, lehetőleg emailben, esetleg telefonon vagy messengeren, kötetlen formában!

 

Kérem megértésüket és együttműködésüket!

 

Üdvözlettel:
Rázsi Botond Miklós
tagintézmény-vezető
Egri Balassi Bálint Általános Iskola
Tinódi Sebestyén Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolája
+36 20 9739846
razsi.botond@tinodi-eger.hu
facebook.com/botond.razsi

< Vissza